Sabrina en Ramon

 

Op een van de jongste locaties in Waddinxveen, trouwde ik op zaterdag 21 augustus 2021 Sabrina en Ramon in de tuin van hun in december opgeleverde vrijstaande woning. 
Het huwelijk was al tweemaal uitgesteld in verband met de corona-maatregelen, maar nu eindelijk mocht het doorgaan in aanwezigheid van hun families en vrienden. Een ceremonie waar lang naar uitgekeken werd.
Bruid en bruidegom hadden een zware dobber aan de voorbereidingen, want lang zag het er niet naar uit, dat het juist en alleen deze dag droog en zonnig, zelfs warm zou zijn. De tuinarchitect was nog niet klaar, toen ik met dit paar ging kennis maken en ook de dag voor de bruiloft werd er nog hard gewerkt aan de afronding van de laatste loodjes. In geval van nood zou de ceremonie naar binnen moeten worden verplaatst, maar gelukkig was dit niet nodig.

Bruid en bruidegom arriveerden in een McLaren F1 met open roof en werden warm welkom geheten op de brug voor de woning door ouders, tantes/oom, neven en nichten en vooral ook veel vrienden. Sabrina werd door haar vader binnengebracht op de tonen  van 'A Moment like This' gezongen door Kelly Clarkson. Hun beide kinderen Jayden en Caylin van respectievelijk 4 en 2 jaar oud waren met de ouders mee op fotoshoot geweest en eigenlijk al min of meer uitgeput, maar zij vermaakten zich prima met nichtjes en neefjes op de eigen speeltoestellen in de tuin. Tijdens de ceremonie tekenden zij uiteraard wel een Kinderakte en Jayden mocht helpen met de bekende hamerslag om het huwelijk van mama en papa te bevestigen. Caylin bracht later de ringen. Terwijl het bruidspaar bezig was de eerste ring aan te schuiven, had de kleine dame de tweede ring al vast van het draadje bevrijd. Ik kon nog net op tijd voorkomen, dat de ring tussen de planken van het vlonder door in de sloot verdween.

Na het tekenen van de akte door het bruidspaar, de getuigen (beide moeders, een broer van de bruid en de zus van de bruidegom) en ik, hadden de ouders van de bruid als verrassing nog twee duiven, die hierna door Sabrina en Ramon werden bevrijd en het luchtruim mochten kiezen. De kinderen werden in het verbond van hun ouders betrokken doordat ze beiden èn hun ouders elkaar een zilveren armband met infinity-symbool voor de dames en een leren uitvoering daarvan voor de heren mochten omdoen. Daarna was het moment voor de kus op het hoogtepunt van de song 'I Do' van Jessica Folcker. De ceremonie werd afgesloten op de tonen van Love me like I do van zangeres Ellie Goulding.

Na de huwelijksvoltrekking volgde de toast met taart. Er volgde nog een BBQ en een feest met DJ. Het bleef nog lang gezellig daar aan de Cornelis Broerweg.