IMPRESSIES VAN EN REFERENTIES OVER CEREMONIES

Referenties zijn het waardevolste geschenk, dat je van je opdrachtgever kunt krijgen. In de voorbereiding en de uitvoering van de ceremonie geniet ik het vertrouwen van de paren wiens huwelijk ik voltrek of wiens partnerschapsregistratie ik bevestig. Dat vertrouwen zorgt er ook voor dat ikzelf met 100% vertrouwen de ceremonie in ga. Als dan na afloop blijkt dat ons aller vertrouwen niet is geschaad en de stellen positieve feedback geven, wil ook ik best dat met toekomstige opdrachtgevers delen. Vandaar dat ze ook hier op de site staan. Klik op de naam van de paren en je leest vervolgens wat zij ervan vinden. 

Soms lijkt niet alleen de huwelijksdag, of die waarop je besluit om een geregistreerd partnerschap aan te gaan, een sprookje dat werkelijkheid wordt, maar meestal is het ook de waarheid.
Hoe meer huwelijken ik sluit en geregistreerde partnerschappen ik bevestig, hoe meer ik ook zelf tot de conclusie kom, dat ik werkelijk kan bijdragen aan dat geluk van jonge en soms zelfs al wat oudere mensen. In elk van de ceremonies staat de LIEFDE centraal en dat is wat ik met mijn manier van uitvoeren probeer te faciliteren. Vaak met een lach en soms met een traan. Het is de explosie van emoties van deze stellen, die mij stimuleert om door te gaan. En in de verhalen van de de mensen zelf zit de inspiratie om hun dag tot een onvergetelijke te maken. Lees de verhalen maar na.

 

Wil je je eigen reactie plaatsen, begin dan hieronder....

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.