MIJN AANPAK

Als beëdigd en benoemd trouwambtenaar mag ik in mijn eigen woonplaats Waddinxveen stellen in de echt verbinden of hun partnerschapsregistratie bevestigen. Dit op een zeer speciale, en bovenal bijzondere manier. In dat licht bezien, staat de eerste B van BABS dus niet voor Buitengewoon, maar voor Bijzonder Ambtenaar!

Trouwen of partnerschapsregistratie kun je doen in de op zichzelf best wel geschikte omgeving van het gemeentehuis. Maar wil je het anders, zoals met je voeten in het zand van het strand of zelfs in de zee, thuis in de tuin, in het voetbalstadion, in dat leuke restaurant of kasteel of misschien wel heel ergens anders, waar je het ook niet dagelijks ziet gebeuren? Met creativiteit, doorzettingsvermogen en de juiste contacten is heel veel mogelijk. Ik denk graag met jullie mee, en kan waar nodig bemiddelen met de desbetreffende gemeente! In een zeer persoonlijk voorgesprek bij jullie thuis of op locatie zorgen we er samen  voor dat de specifieke wensen van jullie als paar duidelijk worden.
En dat met in het achterhoofd dat "alles kan en niets moet".

Een ceremonie met vooral een lach en hier en daar een mogelijke traan. Een moment om nooit te vergeten, maar ook een ceremonie om nooit te vergeten. Jullie zullen er nog lang over doorpraten met elkaar.

Mochten jullie eerst in een persoonlijk gesprek willen aftasten of er een klik bestaat, of willen jullie antwoord op prangende vragen, dan bied ik uiteraard een eerste oriënterend gesprek aan. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, tarieven en of andere zaken.

Als we concluderen dat er tussen ons de klik is die nodig is voor een ceremonie naar jullie wensen, en jullie voelen dat ik dat voor jullie kan realiseren, klik dan hieronder op de button en lees hoe we het verder aanpakken.

 

 

Ik kan en mag als beëdigd ambtenaar van de burgerlijke stand ook in andere gemeenten van Nederland huwelijken sluiten en partnerschapsregistraties bevestigen. Alleen, in elke gemeente moet je rekening houden met de door hen opgestelde specifieke eisen. Bovendien zijn er aan zo'n benoeming voor één dag kosten verbonden, die per gemeente verschillen. Lees dat dus goed na op hun website. In de meeste gemeenten kun je bij de digitale aangifte van je voorgenomen huwelijk jullie voorkeur voor mij (als externe trouw-ambtenaar) aangeven en verneem je van die gemeente hoe dat precies in zijn werk gaat. Houd wel rekening met een wat langere doorlooptijd, want zij moeten mij eerst nog officieel voor die dag benoemen, en vaak moet ook eerst ikzelf een verzoek indienen om benoemd te worden.

Maar als door al die voorwaarden je wensen moeilijk gerealiseerd kunnen worden, kun je ook kiezen voor ceremonieel trouwen.
Wil je daar meer over weten, klik dan hieronder en lees wat het alternatief kan zijn.