Waar gaat het om ?

 

Het is jullie dag en dat houd ik graag zo!
Samen bespreken wij alle wensen die er zijn, wat jullie wel, maar natuurlijk ook wat jullie absoluut niet willen op deze dag. Er is alle ruimte voor jullie wensen tijdens de ceremonie.

Een ceremonie die je nooit meer vergeet. Wat houdt dat in?
Ik kan daar lang over vertellen, maar de kernwoorden zijn: verrassing, binding, echte emotie, natuurlijk liefde en... een beetje van Trouwambtenaar Pim van der Tas!

De huwelijksdag of die waarop je je partnerschap officieel laat registreren is immers DE dag waarop de LIEFDE gevierd wordt en dat moet dus de mooiste dag van je leven zijn.


Samen op ontdekkingsreis

Omdat ieder paar anders is en een ander verhaal heeft, wil ik graag met jullie op ontdekkingsreis om alles wat jullie beweegt om deze stap te zetten, of in een kort of lang verleden bewogen heeft, te bewerken tot een warm, prikkelend en grappig verhaal, waarvan jullie zelf de ingrediënten bepalen.
Wil je dat ik mooi in toga kom, of toch in pak of misschien zelfs wel in Schotse kilt, en wil je graag een gedeelte van de ceremonie in het Engels of Frans omdat jullie gasten geen Nederlands spreken? Geen probleem. In ons kennismakingsgesprek voorafgaande aan de plechtigheid is alles bespreekbaar. Ik ga er zelfs van uit, dat jullie mij het hemd van het lijf zullen vragen.
Alles moet uiteindelijk samen komen in een ceremonie, die op maat door mij geschreven wordt en die bol staat van een persoonlijk karakter, dat jullie het beste typeert. En als je daaraan eventueel nog zou twijfelen, er is ook altijd ruimte voor muzikale intermezzo’s, interacties en toespraken.

Leer mij en mijn aanpak beter kennen. Klik op onderstaande button en je komt te weten wie en wat ik ben.

 

 

 

tel: 06 53 77 45 74 
email: info@trouwambtenaarpimvandertas.nl