IMPRESSIES, FOTO'S EN REVIEWS VAN CEREMONIES

Soms lijkt niet alleen de huwelijksdag, of die waarop je besluit om een geregistreerd partnerschap aan te gaan, een sprookje dat werkelijkheid wordt, maar meestal is het ook de waarheid.
Hoe meer huwelijken ik sluit en geregistreerde partnerschappen ik bevestig, hoe meer ik ook zelf tot de conclusie kom, dat ik werkelijk kan bijdragen aan dat geluk van jonge en soms zelfs al wat oudere mensen. In elk van de ceremonies staat de LIEFDE centraal en dat is wat ik met mijn manier van uitvoeren probeer te faciliteren. Vaak met een lach en soms met een traan. Het is de explosie van emoties van deze stellen, die mij stimuleert om door te gaan. En in de verhalen van de de mensen zelf zit de inspiratie om hun dag tot een onvergetelijke te maken. Lees de verhalen maar na.

Referenties zijn het waardevolste geschenk, dat je van je opdrachtgever kunt krijgen. In de voorbereiding en de uitvoering van de ceremonie geniet ik het vertrouwen van de paren wiens huwelijk ik voltrek of wiens partnerschapsregistratie ik bevestig. Dat vertrouwen zorgt er ook voor dat ikzelf met 100% vertrouwen de ceremonie in ga. Als dan na afloop blijkt dat ons aller vertrouwen niet is geschaad en de stellen positieve feedback geven, wil ook ik best dat met toekomstige opdrachtgevers delen. Vandaar dat ze ook hier op de site staan. Klik op elk van de volgende impressiepagina's op de naam van de paren en je leest vervolgens ook wat zij ervan vinden. 

 

 

Wil je zelf iets zeggen over deze website, over wat je ziet en misschien voor jezelf ook wel zou willen, ga rustig je gang en laat hieronder een reactie achter:

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.