Linthia en Rob

 

In het voorgesprek met dit paar, dat op 19 juni 2020 elkaar het JA-woord zou geven, was het eigenlijk al zeker. De mooie plannen voor een onvergetelijke dag moesten in verband met corona-maatregelen drastisch worden aangepast. Zij wonen op nog geen steenworp afstand van de idyllische trouwlocatie, het Reformatorische kerkje in Waddinxveen, waar al vele Waddinxveners zich hebben laten trouwen.

Het was de bedoeling om na de trouwplechtigheid op de aan het kerkje grenzende kade op de boot te stappen en daar een groot feest te vieren met familie en vrienden om na vele uuurtjes feestend varen aan te meren aan de Boompjes in Rotterdam. De gasten van dit bruidspaar houden die trip nog tegoed.

Een tweede tegenvaller was dat een van de oma's en vele vrienden de ceremonie niet konden bijwonen, maar voor hen had Rob met zijn vrienden een live-verbinding gemaakt, zodat iedereen er toch - zij het op afstand - bij zou kunnen zijn.
Ook had de bruid zich graag door haar vader naar binnen willen laten brengen. Corona gooide ook wat dat betreft roet in het eten. Maar uiteraard vonden ze ook daar een oplossing voor door samen met de bruidegom binnen te komen, voorafgegaan door haar vader samen met dochtertje Sarah, die later in de ceremonie nog een speciale rol zou krijgen, omdat ze een kinderakte mocht tekenen, waarin zij haar ouders toestemming verleent om met elkaar te mogen trouwen.

Zo slaagden we er in om de ceremonie toch een heel bijzondere gebeurtenis te laten worden.