Melanie en Daniël

 

Als gevolg van enkele hachelijke gebeurtenissen in de laatste paar jaar, besloten Melanie en Daniël hun al bijna 30 jaar bestaande relatie, die tot dan toe was gebaseerd op een samenlevingscontract te bestendigen door middel van een huwelijk. Iets meer dan negentien jaar ging Daniël al op de knieën om Melanie ten huwelijk te vragen, maar ondanks haar positieve reactie op dat aanzoek ging het toen niet door. Ze hadden ervoor kunnen kiezen om met het kleine gezelschap dat hen op 16 maart 2020 vergezelde het huwelijk te kunnen laten voltrekken op een van de gratis ochtenden, maar dat beetje meer dat ROMANTIEK heet, deed hen besluiten om het toch ceremonieel te doen.

In de ceremonie nam ik dit paar mee op hun reis die begon op een camping in België, waar Daniël in eerste instantie de flirt zocht met de moeder van Melanie, maar er al snel van overtuigd raakte dat de vaasjes met bloemen op de tafels in de kantine beter in de richting van zijn huidige bruid konden verhuizen. Toen Melanie een dag later weer thuis was in Nederland, stond Daniël daar ook plotsklaps voor de deur. Afgezien van een of twee verhuizingen samen met Melanie, is hij daar nooit meer weg gegaan.

 

Over hun ceremonie zijn ze ook helder als ze schrijven:

Als u een integere, oprechte BABS zoekt met humor, zoek niet verder. Pim is uw man! Onze kennismaking met hem was een groot succes! Een gezellige gesprekspartner, die je een vertrouwd gevoel geeft en echt luistert naar hetgeen je vertelt. De ceremonie was heel persoonlijk. We kunnen niet anders zeggen dan dat wij enorm dankbaar zijn dat Pim onze BABS was en onze trouwdag voor ons onvergetelijk heeft gemaakt. Jammer dat we maar 1x trouwen want een 2de keer zouden we hem weer vragen :-)
Daniel & Melanie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Melanie en Daan / 16 mrt '20 (3)