Paula en Frank

 

Zij hadden niet echt het idee om met elkaar te trouwen nadat van allebei het eerste huwelijk op de klippen was gelopen. Maar na het onverwachte en plotselinge overlijden van twee nog erge jonge vrienden, besloten zij elkaar de pijnlijke toestanden, die dan kunnen optreden niet aan te doen.
In de mallemolen van het nieuwe leven werd ruimte gecreëerd om naast hobby's als racen en 'western horse riding' de zorg en de liefde voor elkaar in goud te gieten en elkaar het JA-woord te geven.
De kennismaking was een soms wel heftige en met emotie beladen ontmoeting, maar vandaaruit en misschien wel juist daardoor wisten we de juiste toon te vinden voor een intieme ceremonie op 5 februari 2021, precies ook de dag dat Paula haar 50e verjaardag vierde. Een mooier cadeau dan een ceremonie op maat kon ik haar dus niet geven.

Over hun dag en onze samenwerking schreven zij het volgende:

De wens om te trouwen leefde al langer bij ons. Toen we uiteindelijk de beslissing hadden genomen en hadden gekozen voor de Gemeente Waddinxveen, stonden we voor de keuze van een trouwambtenaar. De presentatie van Pim op website van de gemeente riep direct bij ons allebei een gevoel van vertrouwen en warmte op. Dat gevoel werd bevestigd tijdens het op sommige momenten ook emotionele kennismakingsgesprek met Pim bij ons thuis. Pim heeft dat gesprek vertaald naar een mooie ceremonie waarin alle voor ons belangrijke mensen, gebeurtenissen en muziek op een vloeiende wijze waren verweven. Een ceremonie waarop we ondanks de beperkende maatregelen in verband met het coronavirus nog altijd met veel plezier aan terugdenken.

Frank en Paula