Michelle en Joël

 

Op 21 mei 2022 begon voor mij het Spaanse avontuur..... het leiden van een ceremonie buiten de landsgrenzen van Nederland. Uiteraard begon het al eerder op het moment, dat Michelle en Joël in oktober vorig jaar contact met mij zochten om te onderzoeken of ik de aangewezen persoon was om hun huwelijk in Alicante ceremonieel te bevestigen.
We hadden een snelle klik !!

Uiteraard had ik al wat voorbereidend werk gedaan om het paar op hun sociale media te traceren en daar vond ik dan ook de post van Joël, waarin hij duidelijk maakte, dat Michelle "JA" had gezegd op zijn aanzoek. Bij ons laatste gesprek iets meer dan een week voor de bruiloft refereerde Joël nog aan dat vertrouwenwekkende aspect van onze kennismaking.

Een duidelijk avontuurlijk stel, dat alle voorbereidingen voor deze bruiloft op diverse plekken in de wereld deed en dat ik vooral via mail, Whatsapp en videobellen heb leren kennen om ook mijn eigen verhaal te maken.
Zo avontuurlijk, dat de bruidegom er indertijd niet tegen op zag om, een dag voordat hij voor drie maanden naar Roemenië vertrok, zijn Michelle te vragen met haar verkering te mogen hebben. En de bruid is er niet minder om.... na een sportieve carrière bij ADO-Den Haag, besloot zij het avontuur met haar Joël ten volle te gaan genieten, veranderde van baan en besloot om een week na hun bruiloft voor onbepaalde tijd af te reizen naar Thailand om daar samen het geluk te beproeven. Alles onder het motto: "We hebben werkelijk waar geen idee waar we over vijf jaar zijn, maar juist dat vinden wij super leuk". 

Met een "Una cálida bienvenida a los recién casados ​​y a todos los invitados aquí en Villa La Gran Duquesa" mocht ik (op mijn eigen 41e trouwdag) de ceremonie openen. De ceremonie werd met live muziek begeleid door Yulia en Desiree op respectievelijk keyboard en cello.
De ceremonie was er een met de gebruikelijke traan tijdens het welkom en het noemen van de afwezigen, maar ook en vooral tijdens het uitspreken van de trouwbelofte door het bruidspaar. Gelukkig kon ik deze emotie gepaard laten gaan met opnieuw veel humoristische insteken, waardoor er nog lang nagelachen kon worden. Met het Viva la Vida van Coldplay werd de ceremonie afgesloten en ging het gezelschap in de bus op weg naar de haven van Alicante voor een boottocht met een catamaran op de Middellandse Zee en het feest werd later tot in de late uurtjes voortgezet in de tuinen van de trouwlocatie.

Een super mooie ervaring rijker, reisde ik zelf verder naar het zuiden naar Turre om daar mijn eigen trouwdag te gaan vieren met mijn Astrid en onze daar wonende en werkende zoon en schoondochter.

     

De ceremonie in beeld

 

Op weg naar hun nieuwe avontuur in Thailand, schreven Michelle en Joël nog onderstaande review op onze samenwerking in de voorbereiding en uitvoering van hun ceremonie:

"Van het begin af aan hadden we een goede klik met hem en wisten we meteen dat we Pim graag onze huwelijksceremonie in Spanje wilde laten leiden. Pim is flexibel, optimistisch en heeft een goed gevoel voor humor. Dat was voor ons het ideale plaatje tijdens onze huwelijksceremonie. Bovendien was hij punctueel en heeft hij volledig voldaan aan de wensen zoals wij die hebben uitgesproken. Het kon niet beter, bedankt Pim!
Michelle en Joël"