Silka en John

 

Mede dankzij Pim hebben wij een fantastische dag gehad!! Behulpzaam en we konden altijd terecht als we vragen hadden.
Het verhaal over ons zat goed in elkaar precies zoals we wilden met een lach en een traan.
Pim is zeker een aanrader, hij neemt de tijd voor alles, en voor de tijd en energie die hij in onze ceremonie heeft gestoken, zijn we hem zeer dankbaar.

 

Aldus Silka en Johndie op zaterdag 29 juli 2023 in de romantische sferen van Kasteel Dussen door mij het huwelijksbootje in worden geholpen. 

'Het huwelijksbootje in' is geen overdreven symbolische notering van het feit dat zij trouwden, maar eerder in overeenstemming met hun dagelijks leven als schippers op de binnenvaart aan boord van het motortankschip de Asterix. 
Op dit schip was John al een aantal jaar de eerstverantwoordelijke toen zijn hond Gio veertien jaar geleden in een van Raamsdonksveer's kroegen Silka ontmoette en beiden smoorverliefd op elkaar werden. De eigenaar van de hond kreeg zij er gratis bij, maar dat was als een lot uit de loterij.
Binnen twee maanden waren zij een setje en binnen een jaar monsterde Silka aan op John's schip en groeide de relatie tot wat die nu is.
Vlak voor de geboorte van hun dochter, behaalden beiden alle voor de binnenvaart vereiste papieren en de gelijkwaardigheid als kapiteins op hetzelfde schip vertaalt zich nu in de gehuwde staat.
Vier jaar na de geboorte van Shannae verstoppen zij en vader John een mooie ring in het toetje van moeder Silka en op die manier wordt het aanzoek toch nog iets heel bijzonders.

In de ceremonie heeft Shannae geen enkele moeite met het ondertekenen van een Kinderakte en het hanteren van de trouwhamer om mijn woorden, dat mama en papa nu officieel man en vrouw zijn, de nodige kracht bij te zetten. Ook brengt zij de ringen, waarmee Silka en John hun eeuwige verbond willen symboliseren.

Waar de ceremonie geopend werd met het nummers Show me Love van Sam Feldt en Kimerley Ann,  gevolgd door het bekende You'll never walk alone in de uitvoering van Lee Towers, en waar tijdens het ondertekenen van de huwelijksakte van Danny Vera het nummer Till death do us part ten gehore wordt gebracht, gaat de ceremonie aan het slot langzaam over in het toost- en taartmoment op de tonen van het nummer Sky full of stars van Coldplay.
Opnieuw vier nummers, die perfect in de sfeer van de ceremonie en het karakter van het bruidspaar passen.