Ramona en Ritsaart

 

Op 10 december 2020 trouwden Ramona en Ritsaart met alleen de ouders van Ritsaart en de kinderen uit Ritsaart's eerdere huwelijk aanwezig. Uiteraard hadden zij het liever anders gedaan om ook de familie van Ramona aanwezig te kunnen laten zijn, maar Covid-19 gooide roet in het eten en de aangekondigde komst van een dochter, maakte dat alles netjes en goed geregeld moest worden.

Maar wel een ceremonie, volledig in het Engels omdat de bruid afkomstig uit Roemenië nog onvoldoende van de Nederlandse taal begrijpt om alles goed in zich op te nemen. Zij leerden elkaar kennen via een game met de name Guns of Glory en groeiden langzaam naar elkaar toe totdat corona tussenbeide kwam en er nauwelijks meer gereisd mocht worden. "The desire to meet and to see if something more beautiful could grow, was intense". Voor Ramona een grote cultuurshock om te wennen aan de Nederlandse situatie, maar voor Ritsaart de uitdaging om haar meer te laten ontdekken dan Madurodam, de Efteling of het Openluchtmuseum. Samen willen ze de wereld ontdekken met de twee kinderen uit Ritsaart's eerdere huwelijk en met Sophia, die op 26 februari 2021 werd geboren.

Over hun ervaringen schrijven:

Omdat we middenin de lockdown trouwden, was onze intentie vooraf het kort en bondig te houden. Pim heeft ons in het voorgesprek al duidelijk gemaakt en ervan overtuigd dat dit absoluut niet de bedoeling was, een bruiloft moet een feestje zijn waar je later met plezier aan terug denkt en niet alleen een uitwisseling van ringen en het zetten van handtekeningen. Met zijn persoonlijke touch heeft hij hier zeker voor gezorgd, we hadden geen betere keuze kunnen maken.