Saskia en Falco

 

Saskia, hoogzwanger en Falco zochten een manier om in corona-tijd hun relatie de solide basis te geven, die nodig is om nu ook een kind op de wereld te zetten zonder allerlei formeel-juridische belemmeringen.
Hen nam ik in november 2020 dus mee op hun tocht naar een geregistreerd partnerschap als bijna zekere opstap naar een omzetting in een huwelijk als de tijden weer wat rustiger zijn en zij (ook al zal het weer in een klein gezelschap van mensen die hen zeer nabij staan plaatsvinden) toch nog die hele bijzondere liefdevolle dag met elkaar - en inmiddels ook met hun zoontje Xavi, die zo'n zeven weken na de dag waarop het partnerschap werd geregistreerd werd geboren - kunnen beleven en vooral weer de LIEFDE kunnen vieren. "Om - zoals Saskia en Falco dat toch samen mooi verwoorden - ook op emotioneel vlak het samen leven en samen zorgen met elkaar te bezegelen".

 

Over het traject, dat wij met z'n drietjes tot nu toe hebben doorlopen, schrijven zij:

Bij de keuze voor Pim voor het voltrekken van ons geregistreerde partnerschap hadden we geen betere keuze kunnen maken. In een zeer prettig voorgesprek voelde het al heel vertrouwd. Tijdens de ceremonie heeft Pim ons verhaal goed verwoord en hier liefdevol maar zeker ook met humor een mooie speech van gemaakt. Ook voor onze ouders heeft hij van de ceremonie een mooie herinnering gemaakt. Mochten we ooit ons partnerschap omzetten in een huwelijk dan mag zeker Pim de ceremonie voltrekken!