Mandy en Tim

 

Het is zaterdag 22 oktober 2022 en de klok heeft net 3 uur geslagen als Mandy en Tim in een witte oldtimer het terrein oprijden van Het Wapen van Zoetermeer, nostalgie van "In de Drie Hooibargen", een van Zuid-Holland's top-10 trouwlocaties. 

De bruidegom had het allemaal zo mooi geregeld, maar de dag voorafgaand aan de trouwdag bleek de beoogde trouwauto defect en moest ook de fotograaf door omstandigheden afzeggen. Het vroeg enige flexibiliteit van Tim's vrienden, die hem juist die dag hadden meegenomen voor zijn vrijgezellenfeest, maar tussen het paintballen door is het gelukt om op tijd alles nog te regelen.

Mandy en Tim ervaar ik als mensen die op persoonlijk en relationeel vlak al het nodige hebben meegemaakt, maar als belangrijkste les uit die fasen van hun leven hebben geleerd om in elkaar te geloven, op elkaar te vertrouwen en altijd naast elkaar te staan. Zoals ook familie en getuigen aangaven, is dit een powerkoppel, dat met recht de toekomst met vertrouwen tegemoet kan zien, samen in staat zijn tegenslagen te verwerken en daardoor samen met hun nog hele jonge kinderen steeds positief in het leven kunnen en zullen staan.

De beide kindjes getuigen van hun aanwezigheid en liefde met het tekenen op en ondertekenen van een kinderakte en zoon Jax helpt mij op het moment suprême met een forse hamertik om de huwelijksvoltrekking van zijn papa en mama kracht bij te zetten.

De ceremonie zit weer boordevol met hilarische anekdotes, waarmee de getuigen mijn verhaal van het leven van dit paar hebben verrijkt. Jeugd, school en verkeringstijd.... ze komen allemaal voorbij en het ene mooie verhaal volgt op het andere.

Wat de toekomst hen brengen gaat, was voor dit paar iets waar ze niet lang over hebben hoeven nadenken. Allereerst is daar de huwelijksreis met de kinderen naar de Efteling met als hoogtepunten het Sprookjesbos, het Carnaval Festival en Villa Volta.
Dan zijn er de dromen, waaraan gewerkt moet worden, zoals een bezorgservice voor spareribs, een eetcafé en een droomhuis met zwembad in zonnig Spanje.

De ceremonie werd begonnen met het Be My Forever, in een duet van Christina Perry met Ed Sheeran. Tijdens de ceremonie van de ondertekening van de huwelijksakte konden we luistern naar het nummer Still Falling for You van Ellie Golding en als uitsmijter klonk het Laten we proosten op het leven door Guus Meeuwis. Alle drie weer super songs, die als je ook naar de vertaling van de eerste twee keek, perfect aansloten op het gevoel en de emotie, die bij dit bruidspaar horen.

 

De review van Mandy en Tim was er al heel rap en klonk in zijn eenvoud geweldig. Zij schreven:

Wij raden Pim van der Tas zeer zeker aan.
In alle opzichten waren wij zeer tevreden over deze meneer.
Nog bedankt voor de fantastische ceremonie, meneer van der Tas!
M.v.g. Familie Tim en Mandy van Engelen.