Trouwambtenaar
in Waddinxveen en verre omstreken

 

GEFELICITEERD!
Jullie gaan trouwen of misschien wel ceremonieel jullie partnerschap registreren. In ieder geval: van harte gefeliciteerd. Misschien vinden jullie het wel spannend of hebben jullie helemaal geen idee wat er allemaal bij komt kijken. Ik wil jullie dan ook graag begeleiden in de periode voorafgaand aan de ceremonie. Daarnaast kan ik jullie ook officieel in de echt verbinden, of in het andere geval jullie partnerschapsregistratie bevestigen. Zijn jullie op zoek naar een trouwambtenaar, die zorgt voor de lach en de traan, die op humoristische of puur formele wijze jullie ceremonie kan leiden?
Lees dan vooral verder! Ik vertel jullie graag wat meer.


Huur mij in als trouwambtenaar op locatie!

Mijn doel, en daarmee ook het grootste compliment na een ceremonie, is dat ik als trouwambtenaar jullie heb weten te verrassen. Met mijn persoonlijkheid, mijn woorden, maar ook met de manier waarop ik de ceremonie heb geleid. Wanneer je
getrouwd wordt door een BABS kan het soms erg statig zijn, maar ik wil jullie laten zien dat ik ook bij jullie gezelschap pas. Dit doe ik door gebruik te maken van een andere invalshoek dan jullie gewend zijn. Het gaat uiteindelijk om jullie en jullie liefde voor elkaar.
Daarnaast kan ik jullie met mijn titels ook in de echt verbinden in een Schotse kilt. Ik ben namelijk Laird of Glencoe and Wildernesse in Schotland en Lord of Ardmore in Noord-Ierland. Hier vertel ik jullie graag wat meer over in ons kennismakingsgesprek!

 

Trouwambtenaar Pim van der Tas
Laird of Glencoe and Wildernesse
Lord of Ardmore

 


BELANGRIJK

Als jullie van plan zijn om in een andere gemeente te trouwen dan waar ik woon, houd er dan rekening mee dat sommige gemeenten lange termijnen hanteren om een externe trouwambtenaar voor jullie trouwdag te benoemen tot buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Ook verschillen de kosten, die zo'n benoeming met zich meebrengt, per gemeente.


Contact opnemen

Willen jullie meer weten over mijn werkwijze? Neem dan nog gerust een kijkje verder op deze website. Heb ik jullie al weten te overtuigen? Dan kunnen jullie ook contact met mij opnemen. Dit kan via 06-53774574, maar jullie kunnen ook een mail sturen, of een bericht achterlaten via het contactformulier op deze site. Ik reageer zo snel mogelijk op alle vragen.

BESCHIKBAARHEID

 

 

 

 

 

 

De mooiste dag van je leven? Daar komt heel wat bij kijken. En ik trek graag alles uit de kast om er een onvergetelijke ervaring van te maken. Ik ben er voor jullie – en dat vind ik een grote eer.

 

 

Hieronder mag je aangeven hoe je deze website waardeert.

Een reactie kun je kwijt op de pagina met foto's en referenties

Rating: 4 sterren
18 stemmen

PARTNER VAN