TROUWAMBTENAAR PIM VAN DER TAS

 

 

GEFELICITEERD!

 

Jullie gaan trouwen of misschien wel ceremonieel je partnerschap laten registreren. In ieder geval: van harte gefeliciteerd.

Misschien vinden jullie het wel spannend of hebben jullie helemaal geen idee wat er allemaal bij komt kijken. Ik wil jullie dan ook graag begeleiden in de periode voorafgaand aan de ceremonie en ik wil jullie natuurlijk graag officieel in het echt en in dé echt verbinden, of in het andere geval jullie partnerschapsregistratie bevestigen.

Mijn doel, en daarmee ook het grootste compliment na een ceremonie is, dat ik als trouwambtenaar jullie heb weten te verrassen. Met mijn woorden, maar ook met de manier waarop ik de ceremonie heb geleid. Dat ik paste in het gezelschap en jullie precies zo heb neergezet zoals je bent. Maar dan net iets vanuit een andere invalshoek dan je gewend bent!

Dus.... als je meer over mij en mijn werkwijze wilt weten, lees op de verschillende pagina's van deze website de informatie rustig door en als je dat gedaan hebt en in mij geïnteresseerd bent geraakt, vul dan het contactformulier in, verzend het en na ontvangst daarvan neem ik contact met jullie op en gaan we zien hoe we jullie dag gaan inrichten.

 

Trouwambtenaar Pim van der Tas
Laird of Glencoe and Wildernesse
Lord of Ardmore

 


BELANGRIJK

Als jullie van plan zijn om in een andere gemeente te trouwen dan waar ik woon (Waddinxveen), houd er dan rekening mee dat sommige gemeenten lange termijnen hanteren om een externe trouwambtenaar voor jullie trouwdag te benoemen tot buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Ook verschillen de kosten, die zo'n benoeming met zich meebrengt, per gemeente.


BESCHIKBAARHEID

 

 

 

 

 

 

De mooiste dag van je leven? Daar komt heel wat bij kijken. En ik trek graag alles uit de kast om er een onvergetelijke ervaring van te maken. Ik ben er voor jullie – en dat vind ik een grote eer.

 

 

Hieronder mag je aangeven hoe je deze website waardeert.

Een reactie kun je kwijt op de pagina met foto's en referenties

Rating: 4.4 sterren
15 stemmen

PARTNER VAN

tel: 06 53 77 45 74 
email: info@trouwambtenaarpimvandertas.nl

KvK:   82469407
BTW: NL003687044B86